Echipa

Echipa

Fondator si organizator

Umanschi Bogdan

“În profesia mea, văd zilnic cât de deconectaţi sunt oamenii de natură. Sunt persoane care până la 35 de ani nu au mers pe o potecă de munte, nu au explo rat natura sălbatică.

Cred cu tărie că avem nevoie să ne reconectăm cu natura pentru a ne înţelege propria natură, pentru a ne relaxa, pentru a ne regăsi, pentru a ne inspira.

Explorarea naturii este o aventură, iar dorinţa de explorare se sădeşte din copilărie. Îmi doresc să văd cât mai mulţi copii dornici să exploreze, să iubească natura şi să o caute.
Alături de taţii lor vor avea încredere în propriile puteri şi pot învăţa să-şi depăşească limitele.”

Fondator

Șișu Alexandru

“Timpul petrecut împreună cu fiul meu este extraordinar. Îmi oferă bucuria de a învăţade la el şi îmi asum responsabilitatea de a fi lângă el în propria lui devenire.

Cred că băieţii au nevoie de o legătură strânsă cu taţii lor, au nevoie să fie iniţiaţi şi inspiraţi.

Vrem nu vrem, ca părinţi, suntem modele pentru copiii noştri. Acest eveniment îi provoacă pe taţi şi pe fii să se regăsească unii pe alţii în spiritul de aventură”.

Coordonator

Cristi Buxai

Sportul și natura sunt două dintre pasiunile mele și consider că nu pot fi despărțite una de cealaltă.

Natura este de la sine într-o mare armonie care ne bucură și ne umple atunci când pornim într-o drumeție, urcăm pe munte sau înotăm în mare. Corpul uman la fel, însă luând în calcul activitățile tot mai statice pe care le practică cei mai mulți dintre noi prin natura meseriilor actuale, observ necesitatea practicării unui sport care să întrețină și să consolideze trupul.

Fiind antrenor de fitness mă bucur că pot contribui direct la îmbunătățirea stării fizice, dar și mentale a clienților mei, iar faptul că lucrez cu foarte mulți adolescenți îmi oferă ocazia să îi ajut să își construiască un stil de viață complex, care să le favorizeze o dezvoltare echilibrată

Asistent coordinator

Iulia Cotrau

Activitatea mea zilnică implică o colaborare strânsă cu cei mici, variind de la acțiuni pedagogice, la cele de entertainment.

Ceea ce observ constant este faptul că nevoile copiilor se reflectă în acțiunile lor, iar acestea din urmă sunt consecințe ale obiceiurilor pe care le dobândesc în familie.

Father&Son/Father&Daughter Challenge esteoportunitatea tatălui de a solidifica relația cu copilul său, adultul devenind un model.Am convingerea că acest eveniment construiește parteneriate trainice, fiind o aventurăcare lasă amintiri-reper.

PR manager

Tudor Nicoleta

“Am crescut la munte, iar tatăl meu este cel care mi-a inspirat dragul pentru natură.

Tot el m-a încurajat să mă caţăr în copaci, să sar garduri, să arunc cu pietre, să mă avânt în apa râului după peşte. A creat gustul copilăriei mele şi m-a lăsat cu dragul retragerii în natură. Îmi doresc ca şi fiul meu să aibă spirit de aventură, să exploreze.

Father&Son Challenge le oferă taţilor şi fiilor un bun prilej de a fi în natură, împreună, cu jocuri simple care creează bună dispoziţie şi conectare”.

Coordonator

Radu Gabor

Fiind profesor de Educație fizică și sport, precum și coordonator a numeroase echipe, activitatea mea implică transmiterea unor comportamente extrem de utile în viața de zi cu zi atât a copilului cât și a viitorului adolescent sau adult.

Pe lângă disciplică, coordonare și armonizare a corpului, zi de zi încerc să construiesc alături de cursanți conexiune și încredere.

În lucrul cu echipele, fie ele de mari dimensiuni sau pur și simplu perechi, aceste două aspecte pun bazele unei conduite de fair-play, un concept care odată însușit de fiecate dintre noi, poate depăși domeniul sportiv și conferă calitate experiențelor de viață.

Coordonator

Marius Rotaru

Conexiunea pe care o am cu natura, în special cu muntele, a făcut ca activitatea mea să se îndrepte spre diverse modalități de a-i face și pe cei din jur să descopere nelimitatele resurse de bucurie și satisfacție pe care aceasta ni le oferă, precum și să își îmbunătățească realția cu mediul.

Fiind ghid montan și instructor de alpinism pentru grupe de copii, îmi propun să ajut persoanele cu care interacționez să conștientizeze importanța pe care o are natura pentru fiecare dintre noi, vitalitatea cu care ne încarcă și să transmit valorile și conduita necesară bunei interacțiuni cu mediul pentru a deveni chiar stil de viață.

Pe lângă toate acestea, un aspect de care nu ne-am putea lipsi în aventura pe care ne-o propune natura, este camaraderia, prieteniile strânse pe care le favorizează

Coordonator Probe

Obrejan Andrei

Fiind născut și crescut într-o zonă montană, natura a pus un mare accent asupra dezvoltării mele ulterioare, așadar promovez și susțin pe deplin activitățile sportive care se desfășoară într-un cadru natural.

Am convingerea că relaționările care se desfășoară în astfel de medii devin povești de prietenie frumoase și durabile, la toate nivelurile de vârstă dar cu atât mai mult între părinți și copii.

Activitățile susținute în cadrul evenimentului Father&Son/Father&Daughter Challenge contribuie la o creștere armonioasă a copiilor și la o balansare între viața cu responsabilitățile ei zilnice și recreerea prin diferitele activități sportive susținute în parteneriat părinți-copii.