Termeni si conditii

Vă rugăm citiţi cu atenţie următorii termeni şi condiţii

Nume site: fatherandson.ro deţinut de organizaţia non-guvernamentală Asociaţia Athletic Spirit.

Date de identificare fiscală: cu sediul social în Timisoara str. CaleaSagului nr.78 bl 22 sc D et 1 ap 4, avand CIF 39625137 din 16.07.2018, având contul nr.RO88BTRLRONCRT0449779701, deschis la Banca Transilvania Sucurala Timisoara, reprezentată de Mihai-Bogdan Umanschi in calitate de președinte.

Conţinutul site-ului Father and Son, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea Asociaţiei Athletic Spirit şi, după caz, a altor persoane. Folosirea conţinutului fără acordul Asociaţiei Athletic Spirit sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Înainte de utilizarea acestui site trebuie să fiţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare expuse mai jos. Continuarea utilizării site-ului presupune că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Responsabilităţi
Informaţiile publicate pe fatherandson.ro vă sunt puse la dispoziţie cu bună credinţă, din surse pe care noi le considerăm de încredere. Nu garantăm că informaţiile sunt exacte sau complete. Father and Son şi furnizorii sau partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Nu garantăm că funcţionarea site-ului va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi.

Utilizarea site-ului
În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului sau securitatea informaţiilor. Vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi, produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului. Vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin intermediul acestui site.

Modificări
Father and Son îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile de faţă, fără notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate pe această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

Reclamaţii
Father and Son nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind simulări grafice care reproduc realitatea în proporţie de 90%-99%. Imaginile prezentate sunt cu titlu informativ. Produsele care prezintă defecte vor fi schimbate în măsura stocului disponibil. Orice reclamaţie privind starea produselor livrate clienţilor va fi adusă la cunoştinşa noastră în maximum 24 de ore de la primirea acestora conform datelor de livrare din platformele firmelor de curierat partenere, telefonic sau prin e-mail la contact@fatherandson.ro, urmând sa fie soluţionată.